• LOGO_GIS

  • Gabriel BANICĂ

    Managing Partner, Skylux
     

    Gabriel Banică, fost director al unor diverse entităţi multinaţionale în cadrul Arcelor sau Ruukki, este unul dintre investitori şi Director General începând cu 2007. Licenţiat în economie şi cu MBA în Corporate Finance, experienţa lui este strâns legată de sectorul construcţiilor, în special în domeniul construcţiilor metalice.

    SKYLUX este partenerul local al companiei germane LAMILUX, ce construiește de aproape 60 de ani luminatoare de calitate din materiale plastice, sticlă și aluminiu. Arhitecți, ingineri, proiectanți și constructori de acoperişuri folosesc luminatoarele LAMILUX atât la construcția de cladiri industriale, administrative și de hale precum și la construcția de locuințe private. Funcția acestora constă mai ales în direcționarea optimă a luminii naturale în interiorul clădirilor. Având sisteme de trape controlabile, acestea servesc și ca sisteme de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți și pentru ventilarea naturală a clădirilor.

    Gama sistemelor LAMILUX CI se întinde de la luminatoare tip cupoletă, luminatoare tip bandă până la construcții de acoperiș din sticlă. În plus LAMILUX prezintă un grad înalt de competențe în domeniul dezvoltării și producției de sisteme de comandă și automatizare a sistemelor de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți precum și a sistemelor de ventilare.

    Descriere Companie

    “Grupul Skylux reprezintă aducerea luminii naturale în clădirile de birouri, spaţiile comerciale, depozitele sau alte tipuri de hale industriale, oferind soluţii complete şi moderne de cupole, luminatoare bandă cu sau fără trape de fum. Skylux oferă soluţii complete pentru hidroizolarea tuturor tipurilor de acoperişuri prin utilizarea membranelor bituminoase, sintetice şi a sindrilelor bituminoase de înaltă calitate.”